Στη γωνία για Βιδάλ η Νάπολι

"Φευγάτος" από την Μπάγερν παρουσιάζεται ο Αρτούρο Βιδάλ, με τη Νάπολι να καιροφυλαχτεί για να τον αποκτήσει, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τον άξονα.

Το μέλλον του Αρτούρο Βιδάλ στη Μπάγερν είναι στον... αέρα, καθώς ο Χιλιανός κάνει πρόωρες σκέψεις αποχώρησης από το Μόναχο, παρόλο που το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild", ο βιονικός μέσος που οργώνει το χορτάρι και καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα στον (νευραλγικό) χώρο του κέντρου των Βαυαρών, εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την "Allianz Arena", ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στον σύλλογο της Bundesliga, ώστε να αναζητήσει μία καινούρια ποδοσφαιρική πρόκληση.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 31χρονος χαφ βρίσκεται στα... ραντάρ της Νάπολι, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος γνωρίζει από... πρώτο χέρι τις αγωνιστικές αρετές του πρώην παίκτη του στην Μπάγερν.

Πάντως, η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν παίζει μόνη τους, αφού -εκτός από τους "παρτενοπέι"- ενδιαφέρον για τον Χιλιανό φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι, ελέω Μαουρίτσιο Σάρι, όπως επισημαίνουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως φαίνεται, δυο δρόμους έχει η (ποδοσφαιρική) ζωή του διεθνούς με τη "La Roja" άσου, ο οποίος καλείται να διαλέξει -κατά πάσα πιθανότητα- το επόμενο ποδοσφαιρικό του... στέκι.