Νεϊμάρ: "Φαινόμενο ο Εμπαπέ, σπουδαίος ο Μπουφόν"

Ο Νεϊμάρ για μία ακόμα φορά ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αποθέωσε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Δεν το κουνάει από το Παρίσι ο Νεϊμάρ και το τόνισε για μία ακόμα φορά. Ο Βραζιλιάνος κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού γκαλά το οποίο διοργάνωσε το ίδρυμα του, φρόντισε και πάλι να τα φορτώσει όλα στους δημοσιογράφους και ταυτόχρονα αποθέωσε τους Εμπαπέ και Μπουφόν.

Φυσικά, η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο Νεϊμάρ αφορούσε τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από το Παρίσι για χάρη της Ρεάλ.

"Θα μείνω. Έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και επέλεξε να είμαι εκεί για την πρόκληση, για νέους και ψηλότερους στόχους. Δεν θα αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι για αυτό. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Στον Τύπο αρέσει να δημιουργεί φήμες, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο νοιάζομαι για την Παρί" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Εμπαπέ και όσα έκανε ο Γάλλος επιθετικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Νεϊμάρ να αποθεώνει τον συμπαίκτη του: "Είναι ένας παίκτης φαινόμενο. Το γνωρίζαμε αυτό, εγώ τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρω τι μπορεί να κάνει. Είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο τα αμέσως επόμενα χρόνια"

Στο τέλος ρωτήθηκε σχετικά με την απόκτηση του Μπουφόν από την Παρί και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ιταλό τερματοφύλακα: "Είναι τιμή να μοιραστώ τα αποδυτήρια με έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Μπουφόν. Τόσο για την ιστορία που έχει στο ποδόσφαιρο, όσο και για την προσωπικότητά του. Έχει πολλά να μας προσφέρει με την εμπειρία του".