Σάρι σε απόγνωση! Μίλησε με Αζάρ, Κουρτουά και Γουίλιαν για να τους κρατήσει

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε η θητεία του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι καθώς πληθαίνουν τα σενάρια περί πώλησης σημαντικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Εδώ και μία εβδομάδα ο Ιταλός τεχνικός έχει αρχίσει τις προπονήσεις με τους «μπλε», ωστόσο έχουν αρχίσει ταυτόχρονα και οι... πονοκέφαλοι, λόγω των δημοσιευμάτων (και όχι μόνο αυτών) που θέλουν τους Λονδρέζους να πωλούν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές τους. 

Συγκεκριμένα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Σάρι θα έχει στη διάθεσή του για τη νέα σεζόν τους Εντέν Αζάρ, Τιμπό Κουρτουά και Γουίλιαν, για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «SUN» ο Ιταλός προπονητής είναι απελπισμένος και έτσι μίλησε ο ίδιος και με τους τρεις ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να τους εξηγήσει ότι αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας και πάνω τους στηρίζεται και αυτός για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν. 

Ωστόσο, οι απαντήσεις που φέρεται να έλαβε, τουλάχιστον από τους δύο Βέλγους, μάλλον του προκάλεσαν ακόμα πιο μεγάλη απελπισία καθώς Αζάρ και Κουρτουά φέρονται αποφασισμένοι να μη συνεχίσουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».