Συνάντηση Πέρεθ - Μόντριτς

Άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Λούκα Μόντριτς στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του ίδιου και του μάνατζερ του, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportMediaset», το απόγευμα θα γίνει συνάντηση του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του στην Μαδρίτη.

Με βάση το δημοσίευμα, ο έμπειρος μέσος της «Βασίλισσας» θα επιδιώξει την αποχώρησή του από την Ρεάλ, με επόμενο προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ, η οποία του έχει καταθέσει πολύ δελεαστική πρόταση.

Ωστόσο, η υπόθεση είναι περίπλοκη και η πλευρά της Ρεάλ ξεκάθαρη. Ο Μόντριτς δεν πωλείται με λιγότερο από 750 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή και η ρήτρα αποδέσμευσης του που προβλέπει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Η υπόθεση θεωρείται πως δύσκολα θα οδηγήσει προς την έξοδο τον Μόντριτς από την Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ δεν θέλει να τον πουλήσει, εμφανίζεται διατεθειμένη να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο και η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία ολοκληρώνεται σύντομα.