"Αγγίξαμε την έκπληξη, αλλά ο Ρονάλντο με βρήκε γεμάτα"

O Στέφανο Σορεντίνο, με ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης λόγω του τραυματισμού που είχε στο Κιέβο - Γιουβέντους, ύστερα από σύγκρουση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

H Κιέβο Βερόνα κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (2-2) απέναντι στη Γιουβέντους, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι "λύτρωσε" την πρωταθλήτρια Ιταλίας και της χάρισε τη νίκη με 3-2 στην πρεμιέρα της Serie A.

Λίγο νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο Στέφανο Σορεντίνο αποχώρησε τραυματίας, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Κριστάνο Ρονάλντο. Ο 39χρονος τερματοφύλακας χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη ρινικό κάταγμα κι αποκόμισε ένα μικρό τραύμα στο κεφάλι.

Τα μηνύματα του κόσμου ήταν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα ο "Σόρε" να ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, ευχαριστώντας για την στήριξη κι αντιμετωπίζοντας χιουμοριστικά την περιπέτειά του.

"Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, στοργής και εκτίμησης. Είμαστε ένα φανταστικό γκρουπ και χθες αγγίξαμε την έκπληξη: την ώρα που ο CR7 με βρήκε γεμάτα", αναφέρει το μήνυμα του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ στα social media.