Στα άκρα! Η Μπάγερν αρνείται να συναντήσει τον μάνατζερ του Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξακολουθεί να θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί... αντιστέκονται και αρνούνται ακόμα και να συναντήσουν τον μάνατζέρ του.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν θέλει να μείνει στους πρωταθλητές Γερμανίας, καθώς θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα. 

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπάγερν έχει καταστήσει σαφές από την αρχή ότι δεν πρόκειται να συζητήσει για την πώλησή του, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι η βασική ενδιαφερόμενη για τον παίκτη, φερόταν να προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, μάλιστα, τόνισε ότι ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να κλείσει ραντεβού μαζί του, ωστόσο αυτός αρνείται να τον συναντήσει. 

«Είναι αλήθεια ότι δεν δώσαμε καμία ευκαιρία στον μάνατζερ του Λεβαντόφσκι να μιλήσει μαζί μας. Προσπάθησε τέσσερις ή πέντε φορές να κλείσει ένα ραντεβού μαζί μου. Του είπα ότι είμαι διαθέσιμος στις 2 Σεπτεμβρίου, στις 14:30» είπε χαρακτηριστικά ο Χένες σε δηλώσεις του στη γερμανική τηλεόραση.