Νύχτα... αυπνίας για Ρονάλντο πριν την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα!

Μόνο ήσυχη και ξεκούραστη δεν ήταν η νύχτα που προηγήθηκε για την αποστολή της Γιουβέντους που έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο στην Βαλένθια, ενόψει της αποψινής πρεμιέρας της στους ομίλους του Champions League κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Αιτία η "επίθεση" που δέχτηκαν οι παίκτες των "μπιανκονέρι" από αγνώστους κουκουλοφόρους που στη μέση της νύχτας θέλησαν να διαταράξουν την ηρεμία των Ιταλών, με βρισιές, συνθήματα αλλά και με τύμπανα, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που έσκασαν έξω από το ξενοδοχείο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η τοπική εφημερίδα "La Provincias" προκειμένου να διαλυθούν οι.. διαδηλωτές και να αποκατασταθεί η τάξη, χρειάστηκε να  φτάσει εκεί η αστυνομία που παρατάχτηκε κατά μήκος του ξενοδοχείου μέχρι τις 7 το πρωί της Τετάρτης για να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο ξενοδοχείο, η αστυνομία θα επιχειρήσει να εντοπίσει τους αγνώστους που θέλησαν με το "έτσι θέλω" να επιβάλλουν τον τρόμο και να χαλάσουν τη συγκέντρωση και την ηρεμία του Ρονάλντο και των συμπαικτών του ενόψει του ματς.