Αποθεώνει τον Σάρι πριν την πρώτη μάχη με την Τσέλσι

Η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα με "6 στα 6" στην Premier League όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Γιούργκεν Κλοπ να υποκλίνεται στην τρομερή δουλειά που έχει κάνει ο Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι!

Χωρίς καμία αμφιβολία η Λίβερπουλ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες που υπάρχουν στην αρχή της σεζόν στην Ευρώπη, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει μόνο νίκες στις 6 πρώτες αγωνιστικές της Premier League και παράλληλα να έχει επικρατήσει 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τώρα, οι "κόκκινοι" ετοιμάζονται για διπλή δοκιμασία καθώς τους περιμένει μέσα σε λίγα 24ωρα η εξίσου δυνατή Τσέλσι (2η στη βαθμολογία με απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία), πρώτα για το Λιγκ Καπ στο "Άνφιλντ" και έπειτα για την Premier League στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με τον Γιούργκεν Κλοπ να στάζει μάλιστα μέλι για τους Λονδρέζους.

Αυτός δε που απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γερμανού ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Ιταλό να πιστώνεται το πολύ ωραίο στιλ ποδοσφαίρου που χαρακτηρίζει εδώ και λίγο καιρό την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

"Δεν ξέρω για ποιο  λόγο αναφέρει εμάς και την Μάντσεστερ Σίτι ως υποψήφιους για τον τίτλο και ξεχνάει την Τσέλσι.Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα που έχει ήδη κερδίσει την Premier League, μάλιστα το 80% των παικτών της το έχει πετύχει δις και ξέρει τον τρόπο. Είναι ένα εξαιρετικό γκρουπ, μία εξαιρετική ομάδα", τόνισε αρχικά για την Τσέλσι ο Κλοπ, για να αναφερθεί κατόπιν στον Σάρι.

"Δεν έχω ξαναδεί μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τέτοια τεράστια αλλαγή συστήματος. Η Τσέλσι έχει αλλάξει εξ'ολοκλήρου στιλ, τι προπονητής!

Τον θαυμάζω από την εποχή που ήταν στην Νάπολι, έπαιζε θεαματικό ποδόσφαιρο και το κάνει και τώρα, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έλειπαν αρκετοί παίκτες από την προετοιμασία.Έχει όλο το σεβασμό μου, οφείλω να παραδεχτώ πως μέχρι τώρα έχει κάνει καλή δουλειά".