Η Γιουβέντους έτοιμη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τον Ντε Λιχτ

Μετά τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους μπαίνει στην κούρσα για την απόκτηση του Μάταις Ντε Λιχτ όντας έτοιμη, σύμφωνα με την «Tuttosport», να προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ.

Σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξελίσσεται ο Ματάις Ντε Λιχτ. Ο 19χρονος αρχηγός του Άγιαξ είναι γνωστό ότι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να διαδεχθεί σταδιακά τον Ζεράρ Πικέ ως ηγέτης της άμυνάς της. Παράλληλα, ο παίκτης αρέσει πολύ και στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος θα τον ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η νέα ομάδα που μπαίνει στο κυνήγι της απόκτησής του Ολλανδού διεθνή είναι η Γιουβέντους. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» η «Γηραία Κυρία» είναι ήδη έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Άγιαξ.

Το ύψος της φέρεται να ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, όμως είναι άγνωστο αν θα δελεάσει την ομάδα του Άμστερνταμ, δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τις άλλες ομάδες και του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Επίσης, αν λάβουμε υπόψη, ότι πρόθεση των ιθυνόντων του «Αίαντα» είναι να μην πουλήσουν τον Ιανουάριο τον Ντε Λιχτ, το συγκεκριμένο «σίριαλ» αναμένεται να τραβήξει πολύ και να προστεθούν και άλλοι «μνηστήρες».