Ανατροπή... βασίλισσας για την Ρεάλ στο Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο έφερε... τούμπα το ματς και έκανε το 2Χ2 στη regular season (91-85).

Η πρώτη εκτός έδρας... αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στην φετινή Euroleague ήταν επικίνδυνη. Κόντρα στην ενισχυμένη Αρμάνι Μιλάνο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βίωσε δύσκολες στιγμές για περίπου 20 λεπτά, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν καταφέρει να ελέγξουν τον ρυθμό.

Παρ' όλα αυτά, η «βασίλισσα» ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τον έλεγχο της κατάστασης και με τους Καμπάτσο και Ράντολφ να κάνουν μεγάλη εμφάνιση κατάφεραν να κάνουν το 2Χ2 στην κανονική διάρκεια.

Το ξεκίνημα του αγώνα, πάντως, δεν ήταν καθόλου καλό για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μίτσοβ και Τζέιμς έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα της Ρεάλ, με τη διαφορά να φτάνει στους 15 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (28-13). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ρεάλ προσπάθησε να ισορροπήσει τον ρυθμό και να μαζέψει τη διαφορά και το κατάφερε μέχρι ενός σημείου, καθώς οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο της κατάστασης για το 50-41 του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση και το κατάφερε. Η άμυνά της έκλεισε διαδρόμους και «σημαδεύοντας» στην επίθεση τους Ράντολφ και Ρούντι κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση για το 64-67 ης τρίτης περιόδου. Το ντέρμπι συνεχίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου η Ρεάλ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 28-13, 50-41, 64-67, 85-91.