«Υπάρχει σχέδιο για Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα»

Γι' ακόμα μια μέρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να σκέφτεται την επαναφορά του Νεϊμάρ, είτε το προσεχές καλοκαίρι, είτε αυτό του 2020. Η συμφωνία του παίκτη με την Παρί αλλά και η ευελιξία που προσφέρει ο χρόνος στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα τόσο με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, όσο και με την εφημερίδα Mundo Deportivo, η σχέση Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα απλά βιώνει ένα διάλειμμα και θα γίνει ξανά... θερμή σε βάθος χρόνου.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί να φύγει από το καλοκαίρι του 2019 κιόλας, αν όμως φέρει πρόταση που να είναι ισάξια των 220 εκατ.ευρώ, όσα διέθεσαν οι Παριζιάνοι για να τον κάνουν δικό τους συγκλονίζοντας το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με το κόστος της μετακίνησης του Βραζιλιάνου από το «Καμπ Νόου» στο «Παρκ ντε Πρενς».

Όσο για το 2020, αυτό παρουσιάζεται ως πιο safe επιλογή για να καταφέρουν οι «μπλαουγκράνα» να πάρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως, εμφανίζεται μετανιωμένος για τη μεταγραφή του στην Παρί και δεν είναι σίγουρο αν θα αντέξει για μια διετία ακόμα στην πόλη του φωτός.