Έμερι: «Δεν συμφωνώ με την αντίδραση του κόσμου»

Την πίστη του του ότι η Άρσεναλ έχει περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι εν όψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα των «κανονιέρηδων» με αντίπαλο την Λέστερ.

Να συνεχίσει τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις φιλοδοξεί στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Λέστερ η Άρσεναλ.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» Ουνάι Έμερι παρά το νικηφόρο σερί των εννιά αγώνων το οποίο στην Αγγλία και την Ευρώπη εμφανίστηκε προσγειωμένος στα λεγόμενα του καθώς ναι μεν μπορεί η Άρσεναλ να απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, ωστόσο σύμφωνα όμως με τον ίδιο χρήζει βελτίωσης.

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση του κόσμου μας. Νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Φούλαμ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως στο πρώτο ημίχρονο σκέφτηκα πως μπορούσαμε καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Λονδρέζων.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε τα εξής: «Για εμένα τώρα το πιο σημαντικό είναι να μην προτρέχουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα σε αυτά τα έξι νικηφόρα αποτελέσματα».
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χρειαζόμαστε να μείνουμε κοντά στην βαθμολογία με τις καλύτερες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα».