Ο Ιμπραχίμοβιτς πρώτος στόχος της Ρεάλ για την επίθεση!

Ο 37χρονος Σουηδός επιθετικός,Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, είναι ο κύριος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με ρεπορτάζ του "COPE".

Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε κλίμα "clasico" - υποδέχεται την Πλζεν (23/10, 22:00) για το Champions League και πηγαίνει για το ματς με την Μπαρτσελόνα (28/10, 17:15) - κι ο τεχνικός της, Τζούλεν Λοπετέγκι, βρίσκεται στον "αέρα".

Αυτό δεν εμποδίζει τους "μερένγκες" να προχωρήσουν τα πλάνα τους για ενίσχυση κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, ακόμη κι ο Βάσκος προπονητής ν' αντικατασταθεί (ήδη ακούγεται το όνομα του Σολάρι), το επιθετικό πρόβλημα δεν θα λυθεί δια... μαγείας.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας σκόραρε μετά από οκτώ ώρες "ανομβρίας", έχει 12 γκολ σε 18 ματς και το κενό που άφησε το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αναπληρωθεί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα "Tiempo de Juego" του ραδιοφωνικού σταθμού "COPE", ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση.

Ο 37χρονος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ και το δρόμο για την εκτός έδρας επικράτηση (1-3) της LA Galaxy επί της Minnesota United, σκόραρε για πέμπτο διαδοχικό ματς κι έφθασε τα 22 γκολ σε 26 συμμετοχές στο MLS, είναι στην κορυφή της λίστας.

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θ' ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες και ενδεχόμενη κρούση από τη Ρεάλ αλλάζει τα δεδομένα. Ο Σκανδιναβός έχει αγωνιστεί σε Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν.

Μένει να φανεί εάν θα έχει ένα τελευταίο πέρασμα από τοπ-ομάδα της Ευρώπης, πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.