ΙΣΚΟ: "Θα ήταν τρελό να φύγει ο Λοπετέγι..."

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν ο Ίσκο τοποθετήθηκε στο «καυτό» ζήτημα που αφορά τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε επίσης και για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ισπανός άσος, μάλιστα, τάχθηκε στο πλευρό του Ζούλεν Λοπετέγι σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα ήταν τρέλα να απολυθεί. 

Όσο για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ; Ο Ίσκο τόνισε ότι λείπει από τη «βασίλισσα»... 

«Έχουμε την ηρεμία στα αποδυτήρια για να αντιστρέψουμε το κλίμα, το οποίο ξέρουμε ότι είναι βαρύ και δύσκολο μετά τις τελευταίες εμφανίσεις μας. Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση αλλά μπορούμε να την αλλάξουμε και το πιστεύω. Θα ήταν τρελό αυτή τη στιγμή να μιλάμε για αλλαγή προπονητή. Θα ήταν τρελό να φύγει ο Λοπετέγι γιατί έτσι θα έπρεπε να φύγουμε και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξέρουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Εμείς είμαστε που δεν βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, όχι ο προπονητής» είπε αρχικά ο Ίσκο και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Ρονάλντο: 

«Μας λείπει ο Μπέιλ όποτε δεν παίζει, μας λείπει ο Καρβαχάλ, δεν γίνεται να μας λείπει κάποιος που δεν ήθελε να είναι εδώ μαζί μας...».