Η σπόντα και το σπαρταριστό γέλιο του Μουρίνιο σε γυναίκα ρεπόρτερ (Βίντεο)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε τρομερή σπόντα στην FA μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους, βάζοντας τα γέλια ενώ έδινε συνέντευξη σε γυναίκα ρεπόρτερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (7/11) στο Τορίνο, πραγματοποιώντας τρομερή ανατροπή με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (86', 90'). Ο Ζοζέ Μουρίνιο προκάλεσε τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας με τον πανηγυρισμό του, ενέργεια που προκάλεσε σάλο και κατακρίθηκε μεταξύ άλλων από τη βρετανική εφημερίδα Sun.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ρεπόρτερ ζήτησε από τον Πορτογάλο ένα σχόλιο για τη χειρονομία του προς τους υποστηρικτές της "βέκια σινιόρα". Τότε εκείνος τη ρώτησε: "Ξέρετε ιταλικά;", θέλοντας να καταδείξει ότι τον εξύβριζαν κατά τη διάρκεια του ματς.

Αφού η δημοσιογράφος απάντησε όχι, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ της ανέφερε βάζοντας τα γέλια: "Ρώτησε την FA (αγγλική ομοσπονδία), θα σου κάνει τη μετάφραση". Υπενθυμίζεται ότι η αγγλική ομοσπονδία είχε καλέσει σε απολογία τον 55χρονο προπονητή, για τη βρισιά που εκτόξευσε στη μητρική του γλώσσα, κοιτάζοντας προς την κάμερα μετά τον αγώνα με τη Νιούκαστλ για την Premier League.

Δείτε την τρομερή σπόντα του Μουρίνιο για την FA και το σπαρταριστό του γέλιο μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους: