Απ' την ΡΕΑΛ... υποψήφιος για Μεξικό!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται το Μεξικό και ανάμεσα στους υποψηφίους για τη θέση βρίσκεται ο Ζουλέν Λοπετέγκι.

Στο τέλος του μήνα o Βραζιλιάνος Ρικάρντο Φερέτι αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Μεξικού κι έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Το πρώτο φαβορί για τη θέση είναι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος στο τέλος του 2018 θα αποχωρήσει από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Μολαταύτα, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, καθώς ο Αργεντινός αναφέρει ότι δεν έχει συμφωνήσει κάτι. Ως εκ τούτου, για τη θέση υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, είναι ο Ζουλέν Λοπετέγκι. Στον μέχρι πρότινος προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμάται η δουλειά του στις εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αλλά και το γεγονός ότι έχει καλές σχέσει με σημαντικούς παίκτες του Μεξικού, όπως ο Ερέρα και ο Ρέγες, του οποίους προπονούσε στην Πόρτο.

Ένα άλλο σημαντικό όνομα, που πιθανολογείται ότι ενδιαφέρει το Μεξικό είναι εκείνο του πρώην προπονητή της Μπενφίκα και της Εσπανιόλ, Κίκε Φλόρες.