Φεύγει από την Ατλέτικο ο Όμπλακ

Η σχέση του Γιάν Όμπλακ με την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται ότι φτάνει στα άκρα, αφού ο Σλοβένος τερματοφύλακας θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τους «ροχιμπλάνκος».

Για κάποιους είναι ήδη ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Το θέμα είναι ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τον αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο.

Την ώρα που οι «ροχιμπλάνκος» ανανέωσαν διαδοχικά με καλύτερες απολαβές τα συμβόλαια της μισής τους ομάδας (Κόκε, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τομάς, Λούκας, Κορέα, Χιμένες) εντούτοις ξέχασαν τον Σλοβένο, ο οποίος αμείβεται με απολαβές 2016.

Παρά τις συνεχόμενες διαβεβαιώσεις ότι θα του γίνει νέα πρόταση, εντούτοις τα λόγια έμειναν λόγια και ο Γιάν Όμπλακ ζήτησε να φύγει άμεσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Η ρήτρα του φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι για να πωληθεί θα πρέπει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για μεταγραφή τερματοφύλακα.

Ήδη πάντως όλοι οι μεγάλοι της Ευρώπης έχουν σημάνει συναγερμό μετά από αυτή την αιφνίδια εξέλιξη, αφού τερματοφύλακες σαν τον Σλοβένο δεν υπάρχουν εύκολα στην πιάτσα.