Πάει για ΙΣΟΒΙΑ ο βομβιστής του πούλμαν της Ντόρτμουντ

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον άνθρωπο που λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν από τον προημιτελικό με την Μονακό.
 
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης πρότεινε για τον άνθρωπο που πήγε να ξεκληρίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ πρότεινε ο εισαγγελέας Κάρστεν Ντόμπερτ στην δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.
 
Ο Sergej W. ένας Γερμανός πολίτης που γεννήθηκε στην Ρωσία με τρεις αυτοσχέδιους εκρητκτικούς μηχανισμούς πήγε να τινάξει στον αέρα το πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το οποίο κατευθυνόταν προς το «Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ» για τον προημιτελικό του Champions League με την Μονακό, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε.
 
Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι ο Μαρκ Μπάρτρα, αλλά και ένας αστυνομικός, όμως ο εισαγγελέας πρότεινε αυτή την βαρύτατη ποινή, λέγοντας πως πρόκειται για απόπειρα μαζικής δολοφονίας.
 
Πίσω από τα κίνητρα του δράστη δεν ήταν κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά το προσωπικό συμφέρον, αφού ο δράστης ομολόγησε πως ήθελε με αυτή την πράξη να ρίξει την τιμή της μετοχής της Ντόρτμουντ στο χρηματηστήριο, ώστε με αυτό τον τρόπο να επωφεληθεί οικονομικά και να επενδύσει σε αυτή, μόλις η μετοχή έπιανε το απόλυτο ναδίρ!