O Μπενζεμά… καθάρισε για την Ρεάλ (στιγμιότυπα)

Η Ρεάλ Μαδρίτης λειτούργησε στο ρελαντί, αφού ένα γκολ του Καρίμ Μπενζεμά ήταν αρκετό για το 1-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο που είδε τον Τιμπό Κουρτουά να της στερεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Το κλίμα ήταν βαρύ μετά το 0-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το «Μπερναμπέου» για τα δεδομένα του έμοιαζε μισοάδειο με τα 55.229 εισιτήρια και ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επιφυλακτικός, περιμένοντας με απορία να δει τι πρόσωπο θα δείξει η «βασίλισσα».

Το γρήγορο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά από το 13ο λεπτό τους έκανε να πιστέψουν ότι το μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο θα εξελιχθεί σε περίπατο, όμως μόνο αυτό δεν έγινε.

Η «βασίλισσα» επέλεξε να παίξει στο ρελαντί και παρότι είχε μερικές πολύ καλές στιγμές όπως το δοκάρι του Κρόος (36’) και το ακυρωθέν λόγω οφσάιντ γκολ του Σέρχιο Ράμος (65’), εντούτοις δεν κατάφερε ποτέ να κλειδώσει το παιχνίδι.

Η Ράγιο Βαγεκάνο για 92 λεπτά δεν πλησίασε την αντίπαλη εστία, όμως στις καθυστερήσεις πήγε να κάνει την κλοπή της χρονιάς. Χρειάστηκε μία διπλή απόκρουση του Τιμπό Κουρτουά σε προσπάθεια του Άλεξ Αλεγρία για να μείνει το 1-0 και να γλιτώσει ο Σαντιάγκο Σολάρι από ακόμα περισσότερη μουρμούρα, για μία Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί να ανέβηκε στην τρίτη θέση στο -2 από την κορυφή, αλλά ακόμα δείχνει να υπολειτουργεί.