Τον "έκαψε" τιτίβισμα για τις πληρωμές

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση για τα αγγλικά δεδομένα προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Μπόλτον, Κεν Άντερσον, απαγορεύοντας την είσοδο στο γήπεδο σε ρεπόρτερ της ομάδας.

Αν η συγκεκριμένη είδηση αφορούσε ελληνικό σύλλογο, δεν θα προκαλούσε καμία έκπληξη. Το γεγονός ωστόσο ότι πρόκειται για ομάδα της Αγγλίας και δη ένα κλαμπ με την ιστορία της Μπόλτον, προκαλεί σίγουρα αίσθηση. 

Όπως έγινε γνωστό, οι «τρότερς» απαγόρευσαν στον ρεπόρτερ της εφημερίδας "The Bolton News", Μαρκ Άιλς την είσοδο στο γήπεδο, τις συνεντεύξεις Τύπου και να μιλάει με οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου. 

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτησή του στο twitter αναφορικά με τις καθυστερημένες πληρωμές στο κλαμπ, όπου πόσταρε ένα gif από το "The Muppet Christmas Carol", το οποίο κρίθηκε "προσβλητικό και ερασιτεχνικό". 

«Μόλις το έμαθα. Προφανώς είναι απόφαση του ιδιοκτήτη. Θα μιλήσω μαζί του, μόνο αυτό μπορώ να πω για τώρα», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός της Μπόλτον, Φιλ Πάρκινσον. 

Η εφημερίδα από την πλευρά της ανέφερε πως στηρίζει τον Άιλς και θα συνεχίσει να είναι ο ρεπόρτερ στα θέμα της Μπόλτον, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Championship μετά από 22 αγωνιστικές.