Νάρα: «Η Ίντερ ήθελε να πουλήσει τον Ικάρντι στη Γιουβέντους!»

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι η Ίντερ ήθελε να τον πουλήσει στη Γιουβέντους.

Αρκετά επεισόδια ακόμη θα παιχτούν, όπως φαίνεται, στο σίριαλ της παραμονής του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ. Αυτήν τη φορά, ήρθε η σύζυγος και ατζέντης του ποδοσφιριστή, Γουάντα Νάρα, να αποκαλύψει ότι η Ίντερ όχι μόνο ακόμη δεν έχει κάνει προσφορά ανανέωσης στον Αργεντινό, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το 2021, αλλά και ότι το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον πουλήσει στη Γιουβέντους.

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πλήγμα για τους φίλους των «νερατζούρι», που θα έβλεπαν τον νο1 αστέρα της ομάδας τους να πηγαίνει στη μεγάλη τους αντίπαλο. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε η Νάρα, ο Ικάρντι αρνήθηκε να μετακομίσει στο Τορίνο.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα των δηλώσεών της στην ιταλική τηλεόραση: «Είμαστε ακόμη πολύ μακριά από την ανανέωση του συμβολαίου. Δεν είμαστε κοντά. Πρέπει να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε, αλλά δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Νομίζω ότι η Ίντερ μπορεί να πληρώσει για την ανανέωση. Προτεραιότητά μας είναι να παραμείνουμε. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο η Ίντερ ήθελε να τον πουλήσει στη Γιουβέντους. Ήταν ο Μάουρο που αρνήθηκε. Αρνήθηκε ακόμη και περισσότερα χρήματα. Η Γιουβέντους προσπάθησε να τον πείσει να γίνει συμπαίκτης του Ρονάλντο».