Ζήτησε 350 εκατ. ευρώ για τον Κέιν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε την Τότεναμ πριν από τα Χριστούγεννα με τι ποσό πωλείται ο Χάρι Κέιν και η απάντηση που πήρε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "As" είναι 350.000.000 ευρώ.

Ένα από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας. Ενδεχομένως αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στράικερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024 στην ομάδα του Λονδίνου, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Η ισπανική εφημερίδα "As" φιλοξενεί ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο αξιωματούχος της Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τη διοίκηση των "Σπερς", με σκοπό να ενημερωθεί για το ποσό στο οποίο θα έλεγε "ναι" η Τότεναμ για την παραχώρηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Λονδρέζοι απάντησαν 350.000.000 ευρώ. Οι "Μερένγκες" αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η απουσία του οποίου είναι καταφανέστατη.

Παλαιότερα Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαπραγματευτεί επιτυχώς τις υποθέσεις των Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι άφησαν την ομάδα του Λονδίνου για τη "Βασίλισσα". Εφέτος ο Κέιν έχει παίξει σε 30 αγώνες της Τότεναμ και έχει σημειώσει 20 γκολ.

Συνολικά με την ομάδα της καρδιάς του μετρά 243 ματς, 160 γκολ και 28 ασίστ, έχοντας περάσει παλαιότερα από Νόριτς, Λέστερ, Λέιτον Όριεντ και Μίλγουολ. Με την εθνική Αγγλίας, στην οποία είναι αρχηγός, μετρά 20 γκολ σε 35 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.