"Δεν χτυπάω γυναίκες, αλλά θα της έσπαγα το κεφάλι!"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χώρισε με την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Rocio Oliva και αφού η 28χρονη έδωσε συνέντευξη μιλώντας για το "διαζύγιο", ο Αργεντινός πέρασε στην αντεπίθεση και μίλησε με σκληρή γλώσσα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χώρισε από την Rocio Oliva ύστερα από έξι χρόνια δεσμού. Η απόφαση της 28χρονης να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει για τον χωρισμό εξόργισε τον Αργεντινό, σύμφωνα με τον οποίο η κατά 30 χρόνια μικρότερή του συμπατριώτισσα παραβίασε συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Η Rocio Oliva, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ρίβερ Πλέιτ, ανέφερε: "Με τον Ντιέγκο χωρίσαμε πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά είχα πάρει την απόφασή μου από τον Οκτώβριο. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έξι χρόνια μαζί του και έμενα πάντα στο ίδιο σημείο. Δεν έκανα τίποτα λιγότερο από το να τον συντροφεύω. Έτσι είναι ο Ντιέγκο.

Αν είσαι μαζί του, είσαι μόνο μαζί του και πρέπει να τον ακολουθείς. Δεν ήταν πρόβλημα το Μεξικό (είναι προπονητής στη μεξικάνικη Dorados). Αν θα μπορούσα εκεί να κάνω πράγματα για εμένα, θα ήταν εντάξει. Όχι όμως να είμαι κλειδωμένη σε ένα σπίτι όσο ήταν στην προπόνηση. Ήθελα... χώρο. Μίλησα στην κόρη του τη Ντάλμα. Της είπα ότι ήθελα να είμαι στον γάμο της. Δεν έχω τίποτα εναντίον της. Ήταν απόφαση του Ντιέγκο. Αγαπούσα τον πατέρα μου και δεν θα άφηνα ποτέ καμία κοπέλα να παντρευτεί δίχως την παρουσία του πατέρα της".

Με τη συνέντευξη της Rocio Oliva ο Μαραντόνα έγινε έξαλλος και ομολόγησε σε τηλεοπτικό σόου της Αργεντινής ότι θα της έσπαγε το κεφάλι. "Δεν χτυπάω γυναίκες, αλλά ήθελα να της σπάσω το κεφάλι. Μόλις διάβασα τη συνέντευξή της, πήραν τον δικηγόρο μου. Είχε υπογράψει ένα έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ότι δεν θα έλεγε τίποτα. Το σπίτι που έδωσα στην οικογένειά της, είναι δικό μου και θα το κρατήσω."