Σοκ στο 91’ για Άγιαξ (στιγμιότυπα)

Δεν… ξετύλιξε το «δώρο» ο Άγιαξ. Ο «Αίαντας» ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 91’ του εντός έδρας ματς με τη Χέρενφεϊν και παρέμεινε δεύτερος, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Αϊντχόφεν. 
Ματσάρα και… «έμφραγμα» για τον Άγιαξ στις καθυστερήσεις. 

Ο «Αίαντας» στραβοπάτησε στην έδρα του με τη Χέρενφεϊν έπειτα από ένα χορταστικό ματς, το οποίο έληξε 4-4 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πίερι. 

Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος την Αϊντχόφεν, που νωρίτερα έμεινε στο 2-2 με την Έμεν. Σε ένα ματς χαμένο πέναλτι (στο 3-1 υπέρ του Άγιαξ) για τον Τάντιτς και σπουδαία απόκρουση του Λάμπρου στις καθυστερήσεις. Το πρώτο τέταρτο ήταν δυνατό, με τον Τάντιτς να ανοίγει το σκορ στο 13’ και ένα λεπτό μετά να ισοφαρίζει ο Λάμερς για να απαντήσει λίγο μετά ο παίκτης του Άγιαξ, ενώ με αυτογκόλ του Φαν Άμερσφουρτ έγινε το 3-1. Ο Λάμερς «χτύπησε» και στο 51’, προτού ισοφαρίσει ο Φαν Μπέργκεν. Ο Χούντελαρ μπήκε στο 79’ και τέσσερα λεπτά μετά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, αλλά στο τέλος… μίλησε ο Πίερι.