(Νεότερο για Σάλα) Απαισιόδοξη δήλωση...

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες του λιμενικού σώματος της Βρετανικής ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος.

Με δηλώσεις του ο Επικεφαλής των ερευνών, Τζον Φίτζεραλντ εμφανίστηκε φανερά απαισιόδοξος.

"Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να είναι ακόμη ζωντανοί. Τις προάλλες πήγα για κολύμπι κι άντεξα τρία λεπτά. Τα νερά είναι πολύ κρύα, ένας γυμνασμένος άνθρωπος θα μπορούσε ν' αντέξει μία ώρα. Δεν πιστεύω ότι έπεσαν σε στεριά, γιατί θα είχαμε ενημέρωση", υποστήριξε ο Φίτζεραλντ.

Νεότερη ενημέρωση από τα Βρετανικά ΜΜΕ:

(19:00) Νέο τουίτ από τις αρχές: Δεν βρήκαμε κανένα σημάδι των επιβατών. Εάν έκαναν προσγείωση στο νερό, οι πιθανότητες επιβίωσης είναι λίγες. Δύο αεροσκάφη και μια βάρκα ψάχνουν ακόμη"

(18:49)  Όπως αναφέρει η Αστυνομία Γκουέρνσει έχει "χτενίσει" 1,155 τετραγωνικά μίλια αλλά ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη του αεροσκάφους.

(16:27) ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της Κάρντιφ

(16:11) Δηλώσεις από οπαδούς της Κάρντιφ στα ΜΜΕ: "Είμαι συγκλονισμένος και λυπημένος και απλά πραγματικά αναστατωμένος. Έκλαιγα με τη γυναίκα μου. Είναι ένα τεράστιο σοκ για όλους στην κοινότητα του Κάρντιφ. Το πιο σημαντικό είναι οι φίλοι και η οικογένειά του.

(15:47): Ο Director της Cardiff παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της Ουαλικής ομάδας και της Πρέμιερ Λιγκ. Στη συνέχεια ο Ken Choo αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να μιλήσει στους δεκάδες δημοσιογράφους που περιμένουν έξω από το Cardiff City Stadium.

Η Αστυνομία του Γκουέρνσει εξέδωσε δελτίου τύπου όπου αναφέρει πως οι έρευνες συνεχίζονται και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ύπαρξη του αεροσκάφους.

Διαβάστε επίσης: Μίλησαν οι γονείς του Σάλα

Πηγή φώτος daily