"Καρφί" για Τότι από τον Κονσεϊσάο!

Ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, είχε κρατήσει απαντήσεις για τους Τότι και Πελεγκρίνι, που υποτίμησαν τους Δράκους και υποσχέθηκε να τα πουν μετά το ματς.

«Είμαι στο Ολίμπικο και θυμάμαι τους τίτλους που έχω κατακτήσει με την Λάτσιο αλλά δεν έχω καποια ιδιαίτερη συγκίνηση που αντιμετωπίζω την Ρόμα. Αντίθετα, αισθάνομαι πολύ μεγάλη την ευθύνη που έχω εκπροσωπώντας την Πόρτο, είναι μεγάλη τιμή για μένα» είπε αρχικά ο Πορτογάλος και άρχισε να δίνει απαντήσεις. «Πρόσφατα, ο Πελεγκρίνι της Ρόμα, είπε ότι δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο των άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Δεν είναι ακριβώς έτσι θα ήθελα να του πω. Είμαστε μεταξύ των σημαντικότερων ομάδων στον κόσμο».

Ο προπονητής των Δράκων συνέχισε. «Η Πόρτο μου είναι μία ομάδα συμπαγής, επιθετική και κόντρα στην Ρόμα θα είναι σημαντικό να σκοράρουμε. Θα πρέπει σε αυτά τα 180 λεπτά να είμαστε δυνατοί και έξυπνοι».

Πρόσφατα ο legend της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από την κλήρωση με την Πόρτο και ο Κονσεϊσάο, σχολίασε. «Iσως να το είπε αυτό επειδή είχα κερδίσει έξι σερί ντέρμπι και δεν με συμπαθεί. Η Πόρτο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά θα μιλήσουμε για το αποτέλεσμα μόνο μετά τον αγώνα. Είμαστε ικανοποιημένοι που συναντάμε την Ρόμα, όπως και εκείνοι είναι ικανοποιημένοι που συναντούν εμάς».