Ετοιμάζει πρόταση 70 εκ. για τον Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζέιντον Σάντσο ετοιμάζεται να καταθέσει στην Ντόρτμουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Ντόρτμουντ πραγματοποιεί ο Τζέιντον Σάντσο, κάτι που έχει σαν συνέπεια αρκετές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του προσεχούς καλοκαιριού.

Μία από τις ομάδες η οποία επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, ο οποίος έχει καταγωγή από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μία καλή περίπτωση για τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη, με τους ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ να είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι ένα ποσό της τάξης των των 70.000.000 λιρών δηλαδή 80.000.000 προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που τελικά η Γιουνάιτεντ κάνει δικό της τον παίκτη, η Μάνστεστερ Σίτι, η οποία έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 15% από τα δικαιώματα του παίκτη απ΄όπου και τον πήρε η Ντόρτμουντ, καταβάλλοντας το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ.