Σε συζητήσεις με Μανωλά για την ρήτρα του

Σε συζητήσεις με τον Κώστα Μανωλά για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με βασικό στόχο την αλλαγή της ρήτρας του βρίσκεται η διοίκηση της Ρόμα.

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρόμα μέχρι το 2022, ενώ παράλληλα είχε τοποθετηθεί ρήτρα ύψους 36.000.000 ευρώ.

Τόσο το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, όσο και αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και αυτό που ενδεχομένως προκύψει από άλλες ομάδες έχει θορυβήσει την διοίκηση της ομάδας της αιώνιας πόλης.

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, αλλά και η διοίκηση των «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη.

Το θέμα το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι από τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας Μόντσι δεν είναι άλλο από την ρήτρα,ο οποίος θέλει είτε αυτή να αφαιρεθεί ως επιλογή, είτε να αυξηθεί στα 50.000.000 ευρώ προκειμένου η Ρόμα σε περίπτωση πώλησης του παίκτη το καλοκαίρι να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό.