Νέα γκέλα και στο -13 από την Γιουβέντους!

Η Νάπολι έμεινε στο στείρο 0-0 με την Τορίνο στο τελευταίο χρονικά ματς της Κυριακής και είδε την απόστασή της από την πρωτοπόρο της Serie A Γιουβέντους να εκτοξεύεται στους 13 βαθμούς!

Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της (αξιόμαχης) Τορίνο και έτσι η Νάπολι υποχρεώθηκε σε μία οδυνηρή ισοπαλία χωρίς γκολ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική "λευκή" ισοπαλία για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι οκτώ ημέρες μετά από εκείνη με την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", με το αποτέλεσμα αυτό να την αφήνει μάλιστα στο -13 από την Γιουβέντους και να απλοποιεί το έργο της "βέκια σινιόρα" για το όγδοο σερί σκουντέτο.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μαλκουίτ, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγεχόν (69' Μέρτενς), Άλαν, Φαμπιάν Ρουίς (69' Βέρντι), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μίλικ

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μορέτι, Ντε Σιλβέστρι, Λούκιτς, Ρινκόν (55' Μεϊτέ), Ανσάλντι (78' Παριτζίνι), Άινα, Μπελότι, Μπερενγκέρ (63' Μπαζέλι)