«Φαντασιώσεις τα περί ανταλλαγής Σαλάχ-Ντιμπάλα»

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, μέσω δηλώσεών του κράτησε αποστάσεις από τις φήμες που θέλουν την Γιουβέντους και την Λίβερπουλ να βρίσκονται σε συζητήσεις για ανταλλαγή του Πάουλο Ντιμπάλα και του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι συγκεκριμένες φήμες που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους λένε πως η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Γιουβέντους γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας της Μεγάλης Κυρίας να κλείσει άλλο ένα «καυτό» όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου το επόμενο καλοκαίρι μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Παρατίτσι ωστόσο, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ για τη φημολογία, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή πρόκειται περί φαντασιώσεων. Έχουμε ακόμα Φεβρουάριο και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει τον Ιούνιο. Άλλωστε έχουμε πάρει ήδη έναν μεγάλο παίκτη και αυτός είναι ο Ράμσεϊ».

Κατά τα άλλα, ο Παρατίτσι τόνισε: «Το Champions League είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους, ένα κίνητρο για να αποδείξουμε τι αξίζουμε».

Ενώ, τέλος, αναφερόμενος στον Αλέγκρι είπε: «Είναι τέλειος για το δικό μας project. Το μέλλον του δεν εξαρτάται από το αν θα πάρουμε το Champions League ή όχι. Θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια».