Αποθέωσε Σόλσκιερ: "Θα είναι 100% και τη νέα σεζόν!"

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Νορβηγός θα είναι στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Ήταν 22 Δεκεμβρίου 2018 όταν η Λίβερπουλ νικούσε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη "μητέρα των μαχών" στο Νησί τη φετινή σεζόν και ουσιαστικά άνοιγε την πόρτα της εξόδου στον Ζοζέ Μουρίνο.

Από τότε, τίποτα δεν μοιάζει το ίδιο για τους "κόκκινους διαβόλους", με τον Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ να επιστρατεύεται για να κουμαντάρει το καράβι μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο και να τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας απολογισμό 11 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα σε σύνολο 13 αγώνων.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/2, 16:02, Live από το Sport24.gr) ο Νορβηγός θα προσπαθήσει μετά από τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι να ρίξει στο καναβάτσο και την Λίβερπουλ και το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ υπολογίζει πάρα πολύ τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Γιουνάιτεντ.

Τρανή απόδειξη τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον Γερμανό να εκθειάζει τη δουλειά του Νορβηγού και να εκφάζει την πεποίθησή του πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

"Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έξοχος προπονητής αλλά είχαν δύσκολες στιγμές και τώρα φαίνεται πως βρήκαν μία λύση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πώς έπαιζαν τον Δεκέμβριο. Διαφορετική ομάδα, διαφορετικό στιλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σόλσκιερ.

Αυτά δεν είνα τα καλύτερα νέα για μας, αλλά είναι υπέροχα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ έφερε όλα τα πράγματα που πρέσβευε ο Σερ Άλεξ Φέρκγιουσον. Έβαλε ξανά την Γιουνάιτεντ στις ράγες και την έκανε να είναι και πάλι απειλητική για τους αντιπάλους της.

Όλοι χρειαζόμασταν τύχη στις προπονητικές μας καριέρες. Όταν πήγα από την Μάιντς στην Ντόρτμουντ, ο κόσμος έλεγε πως δεν είχα διεθνή εμπειρία. Ήταν αλήθεια. Λογικά δεν πηγαίνεις από την Νορβηγία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκείνος όμως έδειξε τις ικανότητές του.

Έχει ποιότητα και τύχη την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι επικεφαλής και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα χρονιά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορείτε να φανταστείτε να φέρνουν άλλον προπονητή; Αξίζει 100% να παραμείνει στη θέση", δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.