"Πνευματικό παιδί του Φέργκιουσον ο Σόλσκιερ, πρέπει να μείνει"

Ο Ερίκ Καντονά ζήτησε την παραμονή του Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρομοίασε τη σχέση του με τον Φέργκιουσον μ' εκείνη του Γκουαρντιόλα με τον Κρόιφ.

Εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που κάνει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Ερίκ Καντονά. Ο «Βασιλιάς Ερίκ» έπλεξε το εγκώμιό του Νορβηγού σε δηλώσεις του στο Paddy Power και ζήτησε να μείνει στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» και μετά το τέλος της σεζόν.

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο Σόλσκιερ έχει μέσα του την ψυχή του συλλόγου και νιώθεις ότι έχει εμπνευστεί από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Γιόχαν Κρόιφ. Ο Όλε είναι το πνευματικό παιδί του Φέργκιουσον.

Δεν μπορούν να γίνουν όλοι οι παίκτες προπονητές, αλλά κάποιοι τα καταφέρνουν και για εμένα είναι σημαντικό σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να έχεις κάποιον, που κουβαλά την ψυχή της ομάδας. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσουν τη δουλειά μόνιμα. Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν προτιμά να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Σίτι: «Με πονά πολύ. Εάν η Γιουνάιτεντ είχε ξεκινήσει τη σεζόν πριν 10 παιχνίδια, θα ήταν πρώτη τώρα. Δεν προτιμώ να νικήσει κανείς. Είναι σαν να με ρωτάς αν θα προτιμούσαν να έχω ξύλινα δόντια ή πόδια φτιαγμένα από σφουγγάρι».