Σε κώμα ο οπαδός της Σίτι

Ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που χτυπήθηκε στο παιχνίδι με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, βρίσκεται σε κώμα. Δύσκολες ώρες για τον 32χρονο και την οικογένειά του. Η δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα για το συμβάν.

Σε κώμα βρίσκεται ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος χτυπήθηκε την Τετάρτη (21/2) στο περιθώριο της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League. Ο 32χρονος, που είχε δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδελφή του, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ανέφερε: "Το μάθαμε την επομένη του αγώνα. Φυσικά είναι φρικτά νέα. Δυστυχώς συνέβη. Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι στην οικογένειά του. Ελπίζω η γερμανική αστυνομία να δώσει λύση στο πρόβλημα και, το πιο σημαντικό, να συνέλθει ο άτυχος φίλος".

Ο 32χρονος Άγγλος, που δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Σάλκε τραυματίστηκε στο κεφάλι. Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι νίκησε 3-2 και εξασφάλισε πλεονέκτημα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.