Κλοπ: «Θα με κρίνει ο Θεός και όχι τα τρόπαια»

Close

Ο Γίργκεν Κλοπ απαρνήθηκε την υστεροφημία του και εξήγησε ότι τον νοιάζει μόνο η κρίση του Θεού και το να είναι ευτυχισμένος με τους Reds, δίχως να αισθάνεται πίεση για τίτλους.

Η επιτυχία του Μονάχου πέρασε και άπαντες στο κόκκινο στρατόπεδο επιστρέφουν στην πραγματικότητα της Premier League. Ενόψει της εκτός αναμέτρησης με τη Φούλαμ, ο Γίργκεν Κλοπ έπιασε την κουβέντα για τους τίτλους. Εκείνον του πρωταθλητή, ακόμα και του Champions League. Εκεί απαρνήθηκε την υστεροφημία του και εξήγησε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η κρίση του Θεού και το να είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λίγο με ενδιαφέρει αυτό. Δεν αναζητώ το να με θυμούνται έπειτα από 50 χρόνια. Για μένα αυτό που κάνω δεν είναι πίεση, αλλά ευκαιρία για κάτι σπουδαίο. Λατρεύω αυτό που κάνω, έχουμε μία φανταστική ομάδα και και αυτά είναι όλα χρειάζομαι ώστε να είμαι ευτυχισμένος. Φυσικά και σέβομαι την επιθυμία του κόσμου και των παικτών και πραγματικά μπορώ να είμαι μέρος όλου αυτού. Ωστόσο, όλο αυτό δεν είναι για μένα, αλλά για εκείνους και δεν με ενδιαφέρει το πως θα με κρίνουν. Μόνο ο Θεός θα με κρίνει μία μέρα και όχι τα τρόπαια που θα έχω κατακτήσει».