Το "Παναγία μου" οπαδού της Μπέτις στο 3ο γκολ του Μέσι (βίντεο)

Η έκφραση ενός οπαδού της Μπέτις τη στιγμή που ο Μέσι πετυχαίνει το εκπληκτικό τρίτο του γκολ. Το VIDEO με το "Παναγία μου" του οπαδού και το αυθόρμητο "Μέσι-Μέσι".

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη και αγκαλιάζει το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη, Ατλέτικο. Πρωταγωνιστής για τους "μπλαουγκράνα" ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με χατ-τρικ ανάγκασε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβήξουν τα μαλλιά τους για τις απίστευτες εμπνεύσεις του και το κοινό του "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" να τον αποθέωσει.

Οι οπαδοί των "βερδιμπλάνκος" φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και χειροκροτώντας τον, παρά τη συντριβή της ομάδας τους. Ένας οπαδός των γηπεδούχων μάλιστα κατέγραψε ο ίδιος τον εαυτό του σε video.

Μόλις ο 31χρονος Αργεντινός σταρ της ομάδας της Βαρκελώνης έφθασε στο χατ-τρικ, ο Ανδαλουσιάνος φίλαθλος έμεινε αρχικά άφωνος - όπως κι ο γκολκίπερ της Μπέτις, Πάου Λόπεθ - στη συνέχεια αναφώνησε "Παναγία μου" και στο τέλος ξεκίνησε να φωνάζει το όνομα του Λιονέλ Μέσι με υψωμένη τη γροθιά.