Πιθανή η μεταγραφή του Μπέιλ

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS", υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Μπέιλ να αφήσει την Μαδρίτη και να μετακινηθεί στο Μόναχο για την Μπάγερν.

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ έχει περάσει καλύτερες μέρες και ο Ουαλός, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ο Μπέιλ έβλεπε τον εαυτό του να θεωρείται δεύτερη επιλογή και τους τελευταίους μήνες να αγωνίζεται για λίγα λεπτά υπό τις οδηγίες του Σολάρι. Ο μικρός χρόνος συμμετοχής οδήγησε τον Ουαλό σε ακραίες αντιδράσεις, όπως η αποχώρηση του από το γήπεδο πριν τη λήξη του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο Ισπανίας.

Η επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο, άλλαξε κάπως τα πράγματα. Ο Γάλλος δήλωσε ότι υπολογίζει τον 29χρονο και φάνηκε να τηρεί τα λεγόμενα του, αφού στο παιχνίδι με την Θέλτα αγωνίστηκε βασικός πετυχαίνοντας το δέυτερο γκολ των "Μερένγκες".

Πάντως, η σχέση του Ουαλού με τους Μαδριλένους δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ξανά όπως πρώτα και το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Πηγή της ισπανικής εφημερίδας "AS" αναφέρει ότι η καλύτερη επιλογή για τον Μπέιλ και για τη Ρεάλ θα είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε, η Μπάγερν θα βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Ρεάλ για την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκεζ , ενώ οι δύο ομάδες φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Οι Βαυαροί θέλουν δυνατές λύσεις στα άκρα της επίθεσης, εφόσον την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκονται στην Allianz Arena ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί.