Η Νάπολι δίνει 13 εκατ. ευρώ για τον Τσίμιροτ!

Σφήνα στην Ρόμα από την Νάπολι, για τον διεθνή Βόσνιο μέσο, τον οποίο ο ΠΑΟΚ πούλησε 2,3 εκατ. και η Σταντάρ Λιέγης ένα χρόνο μετά τον κοστολογεί με 15!

ΟΠΑΟΚ παραχώρησε τον Γκόικο Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης τον περασμένο Γενάρη έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις 14 μήνες μετά ο διεθνής Βόσνιος μέσος όχι μόνο είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη βελγική ομάδα, αλλά  έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ρόμα και Νάπολι!.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα (στην οποία αγωνίζεται και ο συμπαίκτης του στην Βοσνία Τζέκο) για τον 26χρονο μέσο ήταν γνωστό, αλλά απ' ό,τι φαίνεται η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας απέκτησε και ισχυρότατη ανταγωνίστρια στο κυνήγι για την απόκτησή του.

Σύμφωνα,λοιπόν, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο και κορυφαίο στις μεταγραφικές αποκαλύψεις, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Νάπολι όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Τσίμιροτ αλλά σκοπεύει κιόλας να βγάλει από τα ταμεία της 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η Σταντάρ Λιέγης πάντως κοστολογεί τον Βόσνιο αμυντικό χαφ στα 15 εκατομμύρια, ποσό 7 φορές μεγαλύτερο απ' όσα ξόδεψε για τον αποκτήσει το Γενάρη του 2018.