Μουρίνιο: "Δεν είπα ότι είμαι ο Special One"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε σε συνέντευξή πως το "Special One του ταιριάζει σαν παρατσούκλι, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν αποκάλεσε τον εαυτό του ως τον "Special One".

Δεν φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας από την 18η Δεκεμβρίου 2018, όταν κι απομακρύνθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός, Ζοζέ Μουρίνιο, αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του δίνοντας συνεντεύξεις. Ενίοτε... βγάζοντας και ειδήσεις. Στην τελευταία εξ αυτών, στο Bein Sports, ο Ίβηρας ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν αποκάλεσε των εαυτό του ως "ξεχωριστό", αλλά ως έναν από τους "ξεχωριστούς".

"Μου ταιριάζει σαν παρατσούκλι, γιατί η καριέρα μου είναι γεμάτη από λαμπρές στιγμές. Αλλά, δεν είχα πει πως είμαι ο Special One. Είπα ότι ένας Special One. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, πολλοί προπονητές που πέτυχαν επίσης εντυπωσιακά πράγματα και είναι επίσης ξεχωριστοί.

Δεν χρησιμοποιώ φίλτρα, είμαι αυτός που είμαι. Απαντώ αυτό που πιστεύω ακόμη κι αυτό δεν είναι political correct. Δεν φιλτράρω τις απαντήσεις μου, είμαι genious και μερικές φορές δείχνω τα συναισθήματά μου", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είχε πει ο Ζοζε Μουρίνιο όταν παρουσιάστηκε από τους "μπλε" ως νέος τεχνικός τους το καλοκαίρι του 2004 (2/7) αν και βέβαια στη συνέχεια πέρασε ως "Special One" το παρατσούκλι του. Δείτε το χαρακτηριστικό video στο 0:55: