Πρεμιέρα με νίκη για τη Σουηδία

Η Σουηδία επικράτησε 2-1 της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου κι έδειξε τις διαθέσεις της ενόψει της συνέχειας. Δύσκολα οι Ιρλανδοί το Γιβραλτάρ. 

Η Σουηδία μπήκε με το δεξί στον 6ο όμιλο, επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Ρουμανίας κι έδειξε πως συγκαταλέγεται στα φαβορί για την πρόκριση στο Euro.  Oι Σκανδιναβοί μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, είχαν ευκαιρίες με τον Μπεργκ και φαινόταν πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Σε επτά λεπτά οι Σουηδοί πέτυχαν δυο τέρματα. Στο 33' ο Κουάισον με προβολή πέτυχε το 1-0, ενώ στο 40' ο Κλάεσον σημείωσε το 2-0. Οι Ρουμάνοι μείωσαν με τον Κεσέρου στο 58', αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αλλά τόσο ο Μπεργκ όσο και ο Ισακ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ταταρουσάνου.  

Για τον ίδιο όμιλο, στο ντέρμπι των αδυνάτων η Μάλτα επικράτησε 2-1 των Ν. Φερόε! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νβόκο στο 13', ενώ ο Μποργκ στο 77' από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Τόμσεν μείωσε για τους φιλοξενούμενους.