Το αηδιαστικό πείραγμα του Ντέλε Άλι στον Στέρλινγκ (βίντεο)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε αποκοιμηθεί και ο συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Ντέλε Άλι, βρήκε την ευκαιρία να τον πειράξει. Ο χαφ της Τότεναμ, βέβαια, έκανε κάτι αηδιαστικό στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Μία μέρα μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Τσεχία, στην οποία ο σημείωσε τρία γκολ (νίκη 5-0 των τριών λιονταριών), ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκοιμήθηκε στο αεροπλάνο το οποίο μετέφερε την αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο Μαυροβούνιο, για τον αποψινό αγώνα (21.45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Ο συμπαίκτης του, Ντέλε Άλι, δεν τον άφησε όμως σε ησυχία. Ο χαφ της Τότεναμ θέλησε να πειράξει τον επιθετικό της Σίτι, κάνοντας κάτι που προκαλεί βέβαια αηδία. Αφού έγλειψε το δάχτυλό του, το έβαλε στο αφτί του Στέρλινγκ, ο οποίος δεν ξυπνούσε. Το πειραχτήρι ο Ντέλε Άλι δεν το έβαλε κάτω, μέχρι που του έπιασε τη μύτη, υποχρεώνοντάς τον να ανοίξει τα μάτια του. Δείτε τα video που ανέβασε στο instagram ο 23χρονος, για τα οποία σχολίασε: "Τι ονειρεύεται ο Στέρλινγκ;".