Η ατάκα του Ρονάλντο σε οπαδό "τρέλανε" τους Γιουβεντίνους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε αισθάνεται ολοένα πιο άνετα στην Γιουβέντους καθε ημέρα που περνάει και αυτό το έδειξε με χιουμοριστική ατάκα του σε οπαδό όταν υπέγραφε αυτόγραφα.

Πέρασε εννέα ολόκληρα χρόνια στην Μαδρίτη και κατέκτησε πολλούς τίτλους και ατομικές διακρίσεις με την Ρεάλ, ωστόσο από το καλοκαίρι του 2017 το ποδοσφαιρικό σπίτι του είναι στο Τορίνο και η αφοσίωσή του στην Γιουβέντους δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση.

Το πόσο αισθάνεται μάλιστα "μπιανκονέρο" τον εαυτό του πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία να το αποδείξει στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Πορτογαλία για το ματς κόντρα στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ήταν η στιγμή που ένας οπαδός τον πλησίασε και του έδωσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει πάνω της, με τον "CR7" να μην του χαλάει το χατίρι αλλά ταυτόχρονα να στέλνει μήνυμα στους Γιουβεντίνους για το ότι είναι πλέον "ένας από αυτούς".

"Φανέλα της Γιουβέντους δεν έχεις;", ήταν η ερώτηση του 34χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ, με το συγκεκριμένο βίντεο να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media και τους τιφόζι της "Γιούβε να αποθεώνουν τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για την ετοιμολογία του.