Τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην κόψη του ξυραφιού!

Με κομμένη την ανάσα σε τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, Bundesliga, Eredivisie και Liga NOS) στα οποία ο πρωταθλητής θα κριθεί στο... νήμα!

Η σεζόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαδίζει στην ολοκλήρωσή της και μπορεί στην Primera Division, στη Serie A και στη Ligue 1 οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν καθαρίσει τον τίτλο, ωστόσο σε άλλα τα πάντα θα κριθούν στο... φώτο φίνις!

Σε Premier League, Bundesliga, Eredivisie και Liga NOS οι λεπτομέρειες μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου θα κρίνουν τον πρωταθλητή, με τις τελευταίες αγωνιστικές να συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον και να αναμένονται με κομμένη την ανάσα!

Στην Premier League έπειτα από 34 αγωνιστικές η μάχη μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς αμφότερες βαδίζουν από νίκη σε νίκη με τους Κόκκινους να προπορεύονται με δύο βαθμούς, αλλά τους Πολίτες να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Λίβερπουλ 85 βαθμοί
*Κάρντιφ
Χάντερσφιλντ
*Νιούκαστλ
Γουλβς

Μάντσεστερ Σίτι 83 βαθμοί
Τότεναμ
*Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
*Μπέρνλι
Λέστερ
*Μπράιτον

Στην Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να βάλει με ένα βαθμό από κάτω την Ντόρτμουντ έπειτα από το εκκωφαντικό 5-0 στο μεταξύ τους Klassiker και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές καμία από τις δύο δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα.

Μπάγερν Μονάχου 67 βαθμοί
Βέρντερ Βρέμης
*Νυρεμβέργη
Ανόβερο
*Λειψία
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Ντόρτμουντ 66 βαθμοί
*Φράιμπουργκ
Σάλκε
*Βέρντερ Βρέμης
Φορτούνα Ντίσελντορφ
*Γκλάντμπαχ

Στην ολλανδική Eredivisie, ο Άγιαξ με τη νίκη του επί της Αϊντχόφεν στο ντέρμπι, και την γκέλα της PSV με τη Φίτεσε, έπιασε τη μεγάλη αντίπαλό του στην κορυφή με 74 βαθμούς, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε!

Άγιαξ 74 βαθμοί
*Γκρόνινγκεν
Φίτεσε
*Ντε Γκράαφστσαπ
Ουτρέχτη

PSV Αϊντχόφεν 74 βαθμοί
Ντεν Χάαγκ
*Βίλεμ
Χέρακλες
*Άλκμααρ

Τέλος, στην πορτογαλική Liga NOS, μετά το στραβοπάτημα της Μπενφίκα με την Μπελενένσες πριν μερικές αγωνιστικές, οι «Αετοί» ισοβαθμούν στους 72 πόντους με την Πόρτο στην κορυφή πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μπενφίκα 72 βαθμοί
Μαρίτιμο
*Μπράγκα
Πορτιμονένσε
*Ρίο Άβε
Σάντα Κλάρα

Πόρτο 72 βαθμοί
Σάντα Κλάρα
*Ρίο Άβε
Άβες
*Νασιονάλ Μαδέιρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας

*Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια