ΣΟΛΣΚΙΕΡ: "Χρειάζονται τσεκ πραγματικότητας, δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς"!

Για πρώτη φορά, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έθεσε τους ποδοσφαιριστές του προ των ευθυνών τους ενόψει της προσπάθειας για την τετράδα της Premier League και ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς όταν παίζεις σε ένα κλαμπ όπως η Γιουνάιτεντ»!

Ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλησε να πεισμώσει τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League και κυρίως την διαφορά επιπέδου όπως έγινε πασιφανής από τα δυο παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα.

«Οι περισσότεροι παίκτες με έχουν εντυπωσιάσει με τη νοοτροπία τους. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι που χρειάζονται ένα...τσεκ πραγματικότητας. Έχω μιλήσει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η αλήθεια είναι πως ο Μαρσιάλ ήταν ένας από αυτούς. Έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει» είπε αρχικά ο Σόλσκιερ και συνέχισε:

«Όσοι παίζουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οφείλουν να αποδίδουν και να προσφέρουν στον σύλλογο. Όταν παίζεις σε μεγάλα γήπεδα, πρέπει να βγαίνεις μπροστά. Δεν υπάρχει πουθενά, κανένα σημείο να κρυφτείς...».