H εξομολόγηση του Ιγουαΐν: "Υπέφερα, κρυβόμουν, φοβόμουν να κυκλοφορήσω"

Σε συνέντευξή του στο ESPN ο Γκονζάλο Ιγουαΐν μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει εξαιτίας των έντονων κριτικών που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πολύς κόσμος λατρεύει να μισεί! Ο Αργεντινός έχει βρεθεί κάμποσες φορές στο στόχαστρο, κυρίως λόγω της απόδοσής του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του από την οποία αποφάσισε να σταματήσει, αλλά όσοι τον επέκριναν δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο άσχημα βίωνε ο ίδιος αυτή την κατάσταση. 

«Κρυβόμουν, δεν ήθελα να κυκλοφορώ στο δρόμο από φόβο για όσα θα μπορούσαν να ειπωθούν. Λυπάμαι που το έκανα αυτό. Υπάρχει κόσμος που θέλει να σου κάνει τόσο κακό χωρίς να ντρέπεται. Λες και σκοτώσαμε κάποιον. Συνηθίζουν να μας κρίνουν από το αν πετυχαίνουμε γκολ, αλλά αυτό μου φαίνεται υπερβολή. Δεν σκέφτονται πως κι εμείς είμαστε άνθρωποι» ανέφερε ο Ιγουαΐν και συμπλήρωσε: 

«Είμαι πια σε μια περίοδο της ζωής μου που τίποτα δεν με πονά. Υπέφερα. Αν δεν μπαίνεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα είναι καλά. Έπαιξα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, στις καλύτερες ομάδες, σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα και ένα Κόπα Αμέρικα. Όταν ήμουν πέντε χρόνων φανταζόμουν το 10% όσων έχω καταφέρει. Για ποιο λόγο να με νοιάζει τι λένε για μένα;».