ΟΛΑ για το ντέρμπι του Μάντσεστερ στην BET ON ALFA

Το πιο κρίσιμο ματς από αυτά που έχουν απομείνει στην Premier League θα γίνει απόψε. Στις 22:00 στο Old Trafford θα γίνει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ματς που προσφέρεται στην BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι από τις 12 Απριλίου, επέστρεψε στην BET ON ALFA το Cash Out, προσφέροντας την πιο ανταγωνιστική υπηρεσία της αγοράς.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει πολύ μεγάλο φαβορί και είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς προσφέρεται το διπλό της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα σε απόδοση 1.45.

Πολύ ψηλή και συγκεκριμένα 6.10 είναι η απόδοση για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο 4.40 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το over 2.5 goals, έχει απόδοση 1.55, στο 2.25 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.70 η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Ο Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, με απόδοση 4.70 προσφέρεται σαν ο επικρατέστερος για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκάκου έχει απόδοση 10 για να πετύχει το πρώτο γκολ του ντέρμπι.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21:45 θα γίνει το ματς Γουλβς – Άρσεναλ, με τις πιο κάτω αποδόσεις:

1: 2.85, Χ: 3.30, 2: 2.40, Over 2.5 goals: 1.80, Under 2.5 goals: 1.90, Goal – Goal: 1.65.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy όπου προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τα σημερινά ματς της Premier League. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.