ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ για Άρσεναλ! (Βίντεο)

Την κρισιμότερη στιγμή της σεζόν, η Άρσεναλ δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (3-1 από την Γουλβς) και πλέον η έξοδος στο Champions League δεν βρίσκεται στα δικά της χέρια!

Αλήθεια, ποιος εκπλήσσεται με την φράση «έχυσε την καρδάρα με το γάλα», όταν μιλάμε για την Άρσεναλ; Πάνω που πάτησε για πρώτη φορά στην τετράδα και φάνηκε να ελέγχει την μοίρα της, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδωσε μια και τα διέλυσε όλα.

Μετά την τριάρα από την Κρίσταλ Πάλας, ακολούθησε μία ακόμα από την Γουλβς (3-1) και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση και το -1 από την Τσέλσι τρεις στροφές πριν από το τέλος.

Η Γουλβς, η ομάδα που έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από τους μεγάλους του Top-6 (16) κοίταξε τους Λονδρέζους στα μάτια και τους έδωσε ένα καλό μάθημα. Ένα εκπληκτικό φάουλ του Ρουμπέν Νέβες (το πρώτο γκολ που τρώει φέτος ο Λένο εκτός περιοχής) άνοιξε τον χορό των γκολ (28’, 0-1), ενώ ο Γερμανός τερματοφύλακας με τραγική έξοδο πρόσφερε το 2-0 λίγο αργότερα (37’) στον Ντόχερτι.

Οι λύκοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και ο Ντιέγκο Ζότα έμοιαζε με Μέσι. Στην φάση του 3-0 (45’) ο Πορτογάλος επιθετικός χόρεψε την άμυνα των «κανονιέρηδων» και με συρτό διαγώνιο σουτ τελείωσε την Άρσεναλ.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με τον Χιμένες να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 (68’), το μόνο που κατάφερε να κάνει η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με το γκολ της τιμής από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (80’), που όμως δεν ήταν αρκετό να αποσοβήσει μία ακόμα ήττα (3-1) που φέρνει τους Λονδρέζους πια με την πλάτη στον τοίχο.