"Ο Μανωλάς λέει bye-bye, η Γιούβε δίνει τα 36 εκ. της ρήτρας"

Η Γιουβέντους πήρε την απόφαση να καλύψει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ και να κάνει τον Κώστα Μανωλά το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα το καλοκαίρι, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport".

Πριν από περίπου 1,5 χρόνο ο Κώστας Μανωλάς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρόμα, σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" η νέα σεζόν δεν θα βρει τον 27χρονο διεθνή στόπερ στην Ρώμη αλλά στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα στην Γιουβέντους, με την εφημερίδα να αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Μανωλά παρά τον ανταγωνισμό που συναντούν με την Ατλέτικο, έχοντας και τις πλάτες του Μίνο Ραϊόλα.

"Η Ρόμα ετοιμάζεται να χάσει τον καλύτερο αμυντικό της. Πριν από 1,5 χρόνο η Ρόμα ανανέωσε το συμβόλαιο του Μανωλά με τον Μόντσι αλλά για να μην ανέβει πολύ το κασέ του συμφωνήθηκε η ρήτρα να μπει στα 36.000.000 ευρώ, ποσό χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρόμα θα χάσει τον καλύτερο αμυντικό της.

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να πάρει τον Μανωλά την ερχόμενη σεζόν καλύτποντας τη ρήτρα, όπως έκανε στο παρελθόν για τον Μίραλεμ Πιάνιτς", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" και προσθέτει:

"Ο Μανωλάς ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας, αν και η ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Μανωλάς σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μίνο Ραϊόλα, ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ παγκοσμίως, που είχε παίξει ρόλο στη μετακίνηση του Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα.

Στην Γιουβέντους ο Μπαρτσάλι ανακοίνωσε το αντίο και ο Μανωλάς προορίζεται για να γίνει ο διάδοχος του Κιελίνι, που είναι και αυτός κοντά στο κλείσιμο της καριέρας του.

Ο Ραϊόλα έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Γιουβέντους και στο παρελθόν έχει κλείσει και άλλες σημαντικές υποθέσεις: από τους Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά μέχρι τον Μόιζε Κεν".

Σύμφωνα πάντως με άλλο ιταλικό μέσο, την ιστοσελίδα "Calciomercato.com", ο Μανωλάς ναι μεν είναι στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, όχι όμως ως πρώτη επιλογή.

Αιτία; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω μέσο "αυτό που φρενάρει κάπως τους άνθρωπους της Γιουβέντους είναι η συμπεριφορά του Μανωλά που για κάποιους δεν είναι συμβατή με το περιβάλλον της Γιουβέντους".