Μπέκαμ για Σερ Άλεξ: «Ξύρισα τα μαλλιά μου στο Γουέμπλεϊ επειδή δεν θα με άφηνε να παίξω!»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία για το όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον έβαλε να ξυρίσει τα μαλλιά του στο Γουέμπλεϊ για να παίξει σε αγώνα!

Ο Άγγλος σούπερ σταρ και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία για το πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έβαλε να ξυρίσει τα μαλλιά του πριν από αγώνα στο Γουέμπλεϊ για να παίξει καθως είχε μοϊκάνα που φοβόταν να του δείξει. Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σκωτσέζο προπονητή τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος από όλους.

«Πήγα στ' αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο και φοβόμουν να δείξω τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα να τα δει. Έκανα προπόνηση με σκουφάκι, πήγα στο ξενοδοχείο με σκουφάκι, φάγαμε βραδινό και είχα το σκουφάκι, φάγαμε πρωινό την επόμενη μέρα, ήμουν πάλι με το σκουφάκι.

Φτάσαμε στο “Γουέμπλεϊ”, μπαίνουμε στ' αποδυτήρια, ετοιμάζομαι και τότε βλέπει τη μοϊκάνα μου. “Πήγαινε να το ξυρίσεις” μου λέει. Γέλασα για λίγο, αλλά αυτός ήταν σοβαρός. “Όχι δεν κάνω πλάκα, πήγαινε να το κόψεις” είπε και έπρεπε να βρω πλέον κάτι να ξυρίσω το μαλλί...Ο προπονητής έχει πάντα δίκιο και έχει τον έλεγχο.

Τη σημερινή εποχή είναι κάτι πολύ απλό και φυσιολογικό να παίξεις με χρωματιστά παπούτσια, ή να έχεις τατουάζ στον λαιμό ή να κάνεις ένα περίεργο κούρεμα, όμως, ο Σερ Άλεξ, όταν μεγαλώναμε, δεν μας άφηνε καν να πατήσουμε το χορτάρι αν είχαμε κόκκινα ή λευκά παπούτσια. Έχει αλλάξει αυτό πλέον».

Στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που ο Φέργκιουσον ήταν ο καλύτερος προπονητής:

«Είναι ένα πράγμα που έκανε πάντα καλά και για αυτό είναι ο καλύτερος και ήταν για πολλά χρόνια. Ηταν πάντα έτοιμος να αλλάξει, είχε πλάνο για ένα ή δύο χρόνια μετά ακόμα και όταν κερδίσαμε το τρεμπλ, ένα νταμπλ ή το πρωτάθλημα ήξερε πως έπρεπε να αλλάξουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Όταν ήταν η ώρα μας και ανεβήκαμε στην πρώτη ομάδα εγώ, ο Σκόουλς, ο Μπατ, οι Νέβιλ και ο Γκιγκς πούλησε τους Κατσέλσκις, Χιουζ, Ιντς τρεις από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είμασταν σοκαρισμένοι αλλά έδειξε πως μας πιστεύει.

Επίσης όταν ήταν σειρά μου να προχωρήσω, δεν το ένοιαξε, είναι αδίστακτος σε αυτά τα θέματα και αυτό τον κάνει σπουδαίο και επιτυχημένο».