ΑΠΙΘΑΝΗ δήλωση/ "Είπα στη γυναίκα μου ότι ρισκάρω να κοιμηθώ στο παγκάκι"

Η Γκενκ είναι πρωταθλήτρια Βελγίου και στις τάξεις της επικρατεί πανικός για την επιτυχία αυτή, με άπαντες όσους απαρτίζουν την ομάδα να έχουν τρελαθεί για τον 4ο τίτλο στο θεσμό.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση, μάλιστα, του Σεμπαστιόν Ντεουέστ. Ο «άσος» των Φλαμανδών, που κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρόπαιο στην έδρα της Άντερλεχτ, παρά την ισοπαλία με 1-1, χάρη στην παράλληλη ήττα της Μπριζ στη Λιέγη, μίλησε για όσα έχουν σκοπό να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, για να γιορτάσουν την κούπα.

«Ελπίζω να το γιορτάσουμε χωρίς να ξεφύγουμε πολύ, γιατί θέλω και στην τελευταία αγωνιστική τους 3 βαθμούς. Δεν έχω ξαναπιεί αλκοόλ στη ζωή μου. Μπορεί να τελειώσω με το να κοιμηθώ σε ένα παγκάκι. Η γυναίκα μου δε θα είναι καθόλου ευχαριστημένη. Της είπα, ότι θα το γιορτάσω, κι εκείνη μου είπε να έχω ανοικτή την τοποθεσία στο κινητό μου, για καλό και για κακό», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Ντεουέστ που ξεχώρισε