Ανακοινώνει τον Κάναντι η Νυρεμβέργη

Το ραντεβού της Παρασκευής του Νταμίρ Κάναντι με την Νυρεμβέργη κατέληξε σε 90% συμφωνία. Ποιόν παίρνει στο τιμ από τον Ατρόμητο και η ... βοήθεια απο την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νταμίρ Κάναντι από την στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο Ατρόμητος, ήταν το φαβορί για τον πάγκο της Νυρεμβέργης. Εκεί βιάστηκαν απο την προηγούμενη εβδομάδα να τον στείλουν και τα φιλαράκια του απο το Περιστέρι, αν και ο ίδιος, ο Αυστριακός τεχνικός ήταν πολύ πιο συγκρατημένος.

Περίμενε το τελικό ραντεβού με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, τον νέο αθλητικό CEO της Νυρεμβέργης, του οποίου βέβαια εισήγηση του ηταν ο Κάναντι προς τη διοίκηση της βαυαβαρικής ομάδας. Τελικά το κρίσιμο αυτο ραντεβού έγινε την Παρασκευή, με την πλευρά Κάναντι να μιλάει για συμφωνία... 90%.

Αυτά που απομένουν και είναι λεπτομέρειες θα κρίνουν αν η Νυρεμβέργη ανακοινώσει τον νέο της προπονητή Κυριακάτικα ή το αργότερο την Δευτέρα. Ο Κάναντι στην Νυρεμβέργη συμφώνησε να πάρει τον βοηθό Έρικ, που είχε και στον Ατρόμητο με την Νυρεμβέργη όμως,  να προσλαμβάνει και ποδοσφαιρικό διευθυντή (του Κάναντι), τον Πέτερ Χέρμαν. Πρόκειται για τον 67χρονο δεύτερο βοηθό του Κόβατς στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Στο παρελθόν ο Χέρμαν ήταν στο πλευρό του Γιουπ Χάινκες.

Η Νυρεμβέργη υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα μαζί με το Ανόβερο αλλά στόχος της είναι η άμεση επάνοδος. Καταλύτης για την πρόσληψη του κροατικής καταγωγής Κάναντι ήταν ο Κροάτης Παλίκουτσα, ο οποίος τον ήθελε και τον περασμένο φθινόπωρο στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τότε οι οπαδοί της τελευταίας άσκησαν... βέτο να μείνει ο κόουτς Φούνκελ, η ομάδα ανέκαμψε, ο Κάναντι παρέμεινε στο Περιστέρι και ο Παλίκουτσα αναγκάστηκε σε παραίτηση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα...